SCELP-jaar 2022-2023

Op 28 november 2022 startte het vijfde jaar van deze inhoudelijke cyclus. Daarin wordt de kennis die de afgelopen jaren is opgebouwd, geoogst. De leden delen de inzichten van vijf jaar kennisontwikkeling, trekken conclusies en bespreken hoe we deze kennis kunnen toepassen in de praktijk. Nieuwe leden zijn extra welkom: het is een unieke kans om vijf jaar inzichten en ervaringen geconcentreerd tot u te nemen en met de community samen de vertaling naar uw eigen praktijk te maken.

Tijd: 16.30 – 21.30 uur, inclusief diner

De bijeenkomsten worden telkens voorbereid door enkele van de kernleden. Alle leden worden persoonlijk van tevoren geïnformeerd over de inhoud van de bijeenkomsten.

Overweegt u om u bij SCELP aan te sluiten?

Het SCELP lidmaatschap staat open voor directieleden en senior managers in dienst van grote en middelgrote bedrijven (met name in industrie, groothandel en retail) met een directe verantwoordelijkheid voor supply chain management. Consultants, interim managers en supply chain dienstverleners zijn uitgesloten van lidmaatschap. Herkent u zich in het profiel en wilt u meebouwen aan de ontwikkeling van het vak?

Meld u hier aan om als aspirant-lid een bijeenkomst vrijblijvend bij te wonen

Lees hier de berichten van eerdere SCELP bijeenkomsten: