Lidmaatschap

In het Supply Chain Excellence Leadership Platform komt de voorhoede uit supply chain Nederland samen om te netwerken, kennis op te doen en het vak verder te ontwikkelen. Binnen SCELP geven we supply chain leiders de ruimte en het vertrouwen om in alle openheid hun gedachten te delen, te ordenen en te bespreken met peers zonder enig commercieel gewin.

Het SCELP lidmaatschap staat open voor directieleden en senior managers in dienst van grote en middelgrote bedrijven (met name in industrie, groothandel en retail) met een directe verantwoordelijkheid voor strategie en supply chain management. Consultants, interim managers en supply chain dienstverleners zijn uitgesloten van lidmaatschap.

Herkent u zich in het profiel? Wilt u uw netwerk en kennis uitbouwen en meewerken aan de ontwikkeling van het vak? Laat onderaan deze pagina uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Werkwijze

SCELP is een project voor en door leden. Er wordt daarom een actieve inhoudelijke inbreng verwacht. We werken in series van 5 jaar, en kiezen voor elke serie een aantal thema’s. Op dit moment zijn dat duurzaamheid, digitalisering, strategie en talentontwikkeling. Seizoen 2022-2023 start op 28 november 2022. Dit is het 5e jaar uit de serie en daarom zal er veel ‘geoogst’ worden.

Meer over de SCELP werkwijze

Agenda

De bijeenkomsten vinden viermaal per jaar plaats. Seizoen 2022-2023 start op 28 november 2022 met een sessie over duurzaamheid.

Data SCELP in 2022/2023

Aanmelden als aspirant-lid

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van supply chain management in Nederland maar weet u nog niet zeker of u lid wilt worden van SCELP? Dan heeft u de mogelijkheid om als aspirant-lid eenmalig deel te nemen aan een SCELP bijeenkomst. De criteria voor deelname zijn hetzelfde als voor leden (zie bovenaan de pagina de criteria). Wilt u eenmalig een bijeenkomst bijwonen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.