Lidmaatschap

Het SCELP lidmaatschap staat open voor directieleden en senior managers in dienst van grote en middelgrote bedrijven (met name in industrie, groothandel en retail) met een directe verantwoordelijkheid voor supply chain management.

Binnen SCELP willen we supply chain leiders de ruimte en het vertrouwen geven en bieden om in alle openheid hun gedachten te delen, te ordenen en te bespreken met peers zonder enig commercieel gewin. Daarom zijn consultants, interim managers en supply chain dienstverleners uitgesloten van lidmaatschap.

Herkent u zich in het profiel en wilt u meebouwen aan de ontwikkeling van het vak? Laat onderaan deze pagina uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Werkwijze

SCELP is een project voor en door leden. Er wordt daarom een actieve inhoudelijke inbreng verwacht.

Meer over de SCELP werkwijze

Agenda

De bijeenkomsten vinden viermaal per jaar plaats.

Data SCELP in 2021/2022

Aanmelden als aspirant-lid

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van supply chain management in Nederland maar weet u nog niet zeker of u lid wilt worden van SCELP? Dan heeft u de mogelijkheid om als aspirant-lid eenmalig deel te nemen aan een SCELP bijeenkomst. De criteria voor deelname zijn hetzelfde als voor leden (zie bovenaan de pagina de criteria). Wilt u eenmalig een bijeenkomst bijwonen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.