Voor leden is er een speciale community app met daarin de agenda, verslagen van bijeenkomsten, een ledenlijst, achtergrondinformatie en discussies.
Bent u al lid van SCELP? Download dan de SCELP app in de AppStore of de PlayStore.

Lidmaatschap

Het SCELP lidmaatschap staat open voor directieleden en senior managers in dienst van grote en middelgrote bedrijven (met name in industrie, groothandel en retail) met een directe verantwoordelijkheid voor supply chain management. Consultants, interim managers en supply chain dienstverleners zijn uitgesloten van lidmaatschap. Herkent u zich in het profiel en wilt u meebouwen aan de ontwikkeling van het vak? Stuur een e-mail aan scelp@blmc.nl en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Werkwijze

SCELP is een project voor en door leden. Er wordt daarom een actieve inhoudelijke inbreng verwacht.

Meer over de SCELP werkwijze

Agenda

De bijeenkomsten vinden viermaal per jaar plaats.

Data SCELP in 2019

Aanmelden als aspirant-lid

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van supply chain management in Nederland maar weet u nog niet zeker of u lid wilt worden van SCELP? Dan heeft u de mogelijkheid om als aspirant-lid eenmalig deel te nemen aan een SCELP bijeenkomst. De criteria voor deelname zijn hetzelfde als voor leden. Wilt u eenmalig een bijeenkomst bijwonen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.