Talent management is een hot topic in elke branche op dit moment, en zeker in de supply chain. Welke rol spelen diversiteit en inclusiviteit daarin? Dat staat in deze sessie centraal.

Tijd en plaats

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Datum: dinsdag 18 oktober 2022
Tijd: 16.30 – 21.30 uur

Programma

Het programma volgt.

Aanmelden

SCELP leden

Leden van SCELP kunnen zich hier aanmelden

Aanmelden als aspirant lid

Ben je nog geen lid van SCELP, maar wil je deze bijeenkomst wel bijwonen? Dan is het mogelijk om eenmalig kosteloos als aspirant-lid deel te nemen. Je kunt dan de kracht van het netwerk ervaren en contacten leggen met vakgenoten.
Meld je aan als aspirant-lid

Achtergrond

De SCELP-thema’s worden gedurende een aantal jaren gevolgd, waarbij we steeds voortbouwen op de conclusies uit eerdere sessies. In november 2019 ging het vooral over de  ‘war on talent’ die bedrijven voor nieuwe vragen stelt. Waar vind je nieuwe supply chain talenten? Hoe haal je ze binnen? Hoe bereiden we supply chain talenten voor op de uitdagingen van de toekomst en stimuleren we diversiteit, doorstroming en persoonlijke groei? De werkgroep talentmanagement van SCELP legde deze vragen tijdens de bijeenkomst van november 2020 aan de talenten zelf voor. De slotconclusie was dat talenten graag de ruimte willen, maar niet altijd het gewenste vertrouwen krijgen. In 2021 spraken we over employee agility en concludeerden: de supply chain director van morgen moet je nú zoeken.