Dr. John Gattorna, één van de belangrijkste supply chain denkers van dit moment en bekend van zijn boeken over Dynamic Supply Chains, Living Supply Chains en Strategic Supply Chain Alignment, levert op 27 november 2018 een exclusieve bijdrage aan het Supply Chain Excellence Leadership Platform SCELP.

Hij legt uit hoe je vanuit strategisch perspectief daadwerkelijk de verbinding kunt maken tussen customer value drivers en supply chain value drivers. Tevens gaat hij in op de vraag: is de supply chain strategie de nieuwe business strategie? Business strategieën van bedrijven zijn in deze tijd van dynamiek en snelle verandering te abstract en geven niet voldoende richting aan bedrijven en aan de keuzes die zij moet maken. Als klant- en supply chain strategieën op de juiste manier met elkaar verbonden worden, ontstaat een daadwerkelijk wendbare, flexibele en klantgerichte organisatie. Hoe bereik je dat? Daar gaat hij op 27 november op in.

Besloten webinar

Het optreden van de in Sydney wonende John Gattorna vindt plaats middels een webinar, exclusief voor de aanwezig SCELP-leden.

Over John Gattorna

John Gattorna is wereldwijd een van de bekendste ‘thought leaders’ in supply chain management. Hij gelooft dat je supply chains alleen succesvol kunt veranderen als je de hele organisatie verandert. Hij streeft daarom een multi-disciplinaire aanpak na, die onder andere is verwerkt in het Dynamic Alignment™ framework. Zijn bedrijf Gattorna Alignment is een ‘boutique-advisory’ organisatie die cliënten zoals Shell, DHL en Ralph Lauren helpt met het ontwikkelen van een klantgerichte business strategie en innovatieve supply chain strategieën. Samen met zijn zakenpartner Deborah Ellis schrijft hij momenteel een nieuw boek: Transforming supply chains – reinvent your enterprise from ‘outside-in’ to be more flexible and market responsive. Dit komt in mei 2019 uit.

Thougt leaders

Gattorna gelooft dat je kennis moet blijven ontwikkelen en dat het daartoe zinvol is om kennis uit te wisselen met andere ‘thought leaders’. Hij organiseert door de hele wereld heen exclusieve ‘Supply Chain Leadership Retreats’. Hieraan nemen maximaal 30 mensen deel, allen leiders in het supply chain vak, met name op C-level. De bijeenkomsten zijn uitsluitend op uitnodiging toegankelijk. In Amsterdam vindt op 28 mei 2019 zo’n retreat plaats. Hier lees je er meer over. Zou je daaraan deel willen nemen? Stuur hem dan een e-mail: john@gattornaalignment.com. Indien je voldoet aan de criteria voor het strenge uitnodigingsbeleid, ontvang je een uitnodiging.

Meer weten over John Gattorna, Gattorna Alignment of de Supply Chain Leadership Retreats? Kijk op www.gattornaalignment.com

Of lees meer in deze korte biografie.